MANİSA / YUNUSEMRE - Görgülüler Ortaokulu

FROM SEED TO SAPLİNG FOR MİDDLE SCHOOLS STUDENTS

Projemiz ile öğrencilerimizde çevrelerindeki dünya hakkında merak duygusu geliştirmeyi, biyolojik çeşitlilik konusunda farkındalıklarını artırmayı, doğal dünya ile bağlarını güçlendirmeyi ve onlara çevreyi korumayı öğretmeyi umuyoruz.

02-05-2023

ROMANYALI ORTAĞIMIZ LAURENTİA'NIN DA KATILIMI İLE PROJE AÇILIŞ TOPLANTIMIZI TAMAMLAYARAK GÖREV DAĞILIMINI YAPTIK.

02-05-2023

İnternet Güvenliği Günü Dolayısıyla Ortaklarımızla Padlet Üzerinden Ortak Sloganımızı Oluşturduk.

02-05-2023

Tohum Çimlendirme Çalışmalarımız Başladı.Çimlenen tohumlarımız projenin sonunda toprakla buluşarak öğrencilerimiz doğaya katkıda bulunmuş olacaklar.Our Seed Germination Works Have Started.

Our germinated seeds will meet with the soil at the end of the project, and our students will contribute to nature.

02-05-2023

Tohumlarımızın çimlenme aşaması hakkında uzman görüşüne başvurarak Ziraat Mühendisi Abdurrahman GÜZEL'in katılımı ile bilgilendirme webinarı düzenliyoruz.We are organizing an information webinar with the participation of Agricultural Engineer Abdurrahman GÜZEL by seeking expert opinion about the germination stage of our seeds.

02-05-2023

Doğaya zararı olan atık yağın kullanımından sonra neler yapılacağı ile ilgili öğrencilerimiz sınıfları gezerek bilgilendirme sunumunu gerçekleştirdi.Our students visited the classrooms and made an informative presentation about what to do after the use of waste oil, which is harmful to nature.

Yayın: 02.05.2023 - Güncelleme: 02.05.2023 14:08 - Görüntülenme: 118